Meny Stäng

Om oss på FokusMatGlädje.nu


Varmt välkommen till FokusMatGlädje – där passion för mat, spel och sällskap går hand i hand!

Bakom varje recept, spelrekommendation och artikel här på FokusMatGlädje står ett team som brinner för att förena dessa tre nöjen. Vi tror på matens kraft att samla människor, spelens förmåga att skapa oslagbara minnen, och värdet av äkta socialt umgänge i en allt mer digital värld.

Vår Historia

Vår resa började med enkel gemenskap. Efter många minnesvärda kvällar med vänner kring matbordet, där skratt, diskussioner och spänningen från brädspel aldrig tog slut, föddes idén om FokusMatGlädje. Vi ville skapa en plats där andra kunde hitta inspiration för att själva skapa liknande stunder med sina nära och kära.

Vårt Mål

Genom FokusMatGlädje strävar vi efter att erbjuda en rik källa till inspiration för alla som vill förstärka sina sociala sammankomster med utsökt mat och underhållande spel. Vi tror att de mest meningsfulla stunderna i livet ofta sker kring ett bord, vare sig det är fyllt med mat, spel eller båda!

Ett Meddelande till Er

Tack för att ni har valt att vara en del av vår gemenskap. Vi hoppas att ni kommer att finna lika mycket glädje i dessa upplevelser som vi gör. Varje gång ni testar ett nytt recept eller spel, tänk på de band ni skapar och minnena ni formar.

Tack för att ni gör FokusMatGlädje till en del av era speciella stunder.

Med värme och tacksamhet,

Teamet på FokusMatGlädje.nu.